Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudtad-e?

2012.07.14

Tudtad-e, hogy egyre több nyugati és keleti nyelvtudós ért egyet magyar írástörténészekkel abban, hogy a magyar nyelv a világ egyik legősibb (ha nem a legősibb) nyelve. Mire is alapozzák ezt? Arra, hogy az egyiptomi démotikus írás ábécéje szinte teljesen azonos a szkíta-székely-magyar rovásírás ábécéjével. Varga Csaba, Varga Géza és Borbola János írástörténészek szerint a szakkarai piramis feliratai (i.e.2700) elolvashatók a székely rovásírás ismeretében magyarul. Ezzel a megállapítással olasz és kínai kutatók is egyetértenek. A magyar írásbeliség szerintük sokkal régebbi, mint az eddig ismert nyelvek bármelyikéé: 50 000 éves. Természetesen többen vannak, akik ezt vitatják, mint akik ezt állítják, de tény, hogy "árpád" vagy "árpad" szavunk olvasható az egyiptomi piramis falán.

Íme, a székely-magyar rovásírás és az egyiptomi démotikus írás ábácéjének összehasonlítása.A felső sorban a mienk, alatta az egyiptomiaké:

 

+

Tudtad-e, hogy a világ egyik legnagyobb szabású és legfurcsább fizikai kísérlete magyar részvétellel zajlott 1943-ban? Az USA Albert Einstein "egyesített mágneses mező-elmélet"-ét kívánta felhasználni a hadihajóit észlelő radarok megzavarására. Gyakorlatilag láthatatlanná akarta tenni őket a radarok számára egy elektromágneses pajzs létrehozásával. A Philadephia-kísérletnek nevezett akciót Nikola Tesla és Albert Einstein irányította. Tesla az alapos számításokat követően megrémült a következményektől, és kiszállt a projektből. Helyét a magyar Neumann János, a számítógép atyja vette át, és folytatták a munkát az U.S.S. Eldridge nevű hadihajón. Irtózatos teljesítményű generátorokat helyeztek el a fedélzeten (ld.Tesla-tekercsek), majd mikor bekapcsolták őket, az egész hadihajó eltűnt a tengerről, és csak órák múltán bukkant fel újra. Fedélzetén borzalmas dolgok történtek: némely tengerész nyomtalanul eltűnt, mások megőrültek, míg megint mások egyszerűen összeolvadtak a hajó anyagával, eggyé váltak a vassal. Mindenki kínzó émelygésről és fájdalomról számolt be. A kísérlet két tengerésztiszt túlélője állítólag csak 1980-ban tért vissza a jelenbe, azóta járják a világot, és személyes beszámolóikkal borzolják a hallgatóság kedélyeit.

+

Tudtad-e, hogy a fröccs igazi hungarikum. Magát a szódát is egy bencés szerzetes, bizonyos Jedlik Ányos találta fel, s a bencések is kezdték el a fröccs készítését? Ez a Jedlik Ányos ugyanaz a Jedlik, akivel fizikaórán találkoztunk..

+

Tudtad-e, hogy Kanizsai Imre, Mátyás király főispánja igen mocskos szájú ember volt, a káromkodás nagymestere? Olyannyira, hogy birtokain, Zala megyében alapított egy községet Anyadwaloga néven. (Anyád valaga)

+

Amerigo Vespuccit gyerekkorában a magyar Szent Imre tiszteletére nevezték el Amerigo-nak (Imre olasz megfelelője), mert abban az időben felerősödött a fiatalon elhunyt Árpádházi szent tisztelete Itáliában. Amerigoról elnevezték Amerikát...

*

...Gábor Dénes, a hologram Nobel-díjas feltatlálója mindössze 10 éves volt, mikor első szabadalmát benyújtotta. A szabadalom tárgya: aeroplán-körhinta, vagyis egy olyan körhinta, melyre repülőgépek vannak rugalmas kötéssel rögzítve, amelyek a centrifugális erő és a szárnyakra ható felhajtó erő következtében forgás közben felemelkednek. Ez 1910-ben volt.

*

... a "magyar" név az Arvisurák szerint eredetileg nem egy törzset jelölt, hanem az egyistenben hívő jóemberek közösségét.

*

...a II. Világháború végén orosz önkéntesek arra vállalkoztak, hogy magyar munkaszolgálatosokat szabadítsanak ki. Az egyik különítmény tagja volt a manysi Szalaváré Tura nevű katona, aki azzal a céllal jött Magyarországra, hogy áthagyományozza rovósámán nagyapjától örökölt, a közös őseink 6040 éves történelmét átfogó tudást egy magyar embernek. A választottja Paál Zoltán ózdi munkás lett, akinek homlokán meglátta az Óm-nak nevezett szent jelet, a beavatottak jelét. Paál Zoltán addig élte az egyszerű munkásemberek életét, Szalaváré Turával való találkozása azonban gyökeresen megváltoztatta sorsát. Egy beavatási szertartás után kapcsolatba tudott lépni felsőbb hatalmakkal, ahonnan a magyar őrtörténetre vonatkozó információkat kapott. Ezeket, a 24 hun törzs szövetségének történetét írta meg aztán több ezer oldalon. Ez az írás az "Arvisura", azaz Igazszólás címen jelent meg, s keletkezésének hihetetlen volta ellenére számtalan ponton történelmileg igazolható adatokat tartalmaz, és olyan összefüggéseket tár fel, amelyeket korábban nem is sejtettek, ezért történelmünk azon pontjait egyszerűen rejtélyesnek, vagy a múlt ködébe veszőnek nyilvánították.

*

... a világ egyik leghíresebb fotóriportere, Robert Capa magyar volt: Eredeti neve FRIEDMANN Endre Ernő, született Budapesten, 1913-ban, meghalt Vietnamban, 1954-ben.Haditudósítóként részt vett a spanyol polgárháborúban (1936), a japán-kínai háborúban (1938).A második világháború során a Life magazin tudósítójaként bejárta az afrikai és az olaszországi hadszíntereket.A normandiai partraszállásról készült képei igen híresek.
1947-ben Henri Cartier-Bresson és David ("Chim") Seymour társaságában megalapítja a Magnum Photos nevű céget, a szabadúszó fotósok első ügynökségét.1948-ban Palesztinából tudósít.1954-ben mint a Life tudósítója, az indokínai harctéren aknára lépve vesztette életét.A képen a Bombariadó c. fotója látható.

 
*
...a milliárdos Charles Simonyi, a kétszeres űrturista, aki a Microsoft vezető szakembereként a Word és Excel szoftverek megírásával alapozta meg vagyonát, annak a Simonyi Károly fizikusnak a fia, akinek a nevéhez fűződik az első magyar magfizikai részecskegyorsító megépítése.
 
*
...Alpár Ignác, a Vajdahunyadvár néven ismert Történelmi Épületcsoport tervezője alapvetően meghatározta Budapest mai képét. Többek között az ő műve az eredetileg Tőzsdepalotának épült MTV-székház, a Nemzeti bank, a Belügyminisztérium, a Pénzügyminisztérium, az Anker ház és a Budapesti Értéktőzsde épülete is. De ha ez még nem lenne elég, ő indította el építőmérnöki pályáján Hajós Alfrédot, a magyar sport első és második olimpiai aranyérmesét (1896, Athén), aki később többek között a debreceni Aranybika szálló, a Margitszigeti Nemzeti Sportuszoda és az UTE pálya tervezésével írta be nevét az építészet aranykönyvébe.
 
*
....az Amerikai Lovasság megszervezője, alapító atyja egy magyar huszárezredes volt? Kováts Mihálynak hívták, és 1724-1779-ig élt.Az amerikai katonai akadémia jelmondata máig az a mondat, amit Kováts Mihály írt egy levélben Benjamin Franklinnak: Leghívebben midhalálig.
 
*
Tudod-e, hogy miért toldalékoljuk a "híd" szavunkat mély hangrendű toldalékokkal, holott szabály szerint magassal kellene: "hídre, hídről"? Hát azért, mert a régi magyar nyelvben az "í" helyén "u"-t ejtettünk, valahogy így: hud; ez pedig bizony mély nyelvállású magánhangzó. A nyelvfejlődés során az "u" megváltozott "í"-re, de a toldalékok maradtak mély hangrendűek. Ugyanez a helyzet a "férfi" szavunkkal.
 
*
...hogy Pest nevének eredete a honfoglalás korába nyúlik vissza, és jelentése furcsa módon a budai oldalon található Gellért-heggyel kapcsolatos?. A szó ugyanis a szláv nyelveken barlangot, sziklaüreget jelent, a régi magyar nyelvben pedig a kemencét nevezték pestnek, ahogy az például a Székelyföld egyes részein még ma is hallható. Így lett a hévizes barlangot ("forró kemencét") rejtő mai Gellért-hegy Pest-hegy, a hegy lábánál ősidők óta használt folyami átkelő pedig Pest-rév, és innen kapta végül a túlparton létrejött település a nevét.
 
*
Dr.Simon Péter Kanadában élt kutató azt állítja (és nincs egyedül), hogy az észak-amerikai indiánok a magyarok leszármazottai:
" A Dakota indiánok lakota törzsénél tett látogatásomkor nyelvész és történész apámmal együtt vettem részt a kisiskolás indián gyerekek anyanyelvi számtanóráján. Az egyszeregyet dalolva fújták, valahogy így énekelve) „Ketó ketó hetyen topa, ketó ketó hetyen topa.” Apám úgy tántorgott ki az ajtón és a fűben négykézlábra ereszkedve skandálta a hallottakat. Azt illusztrálta, hogy a topa a négykézlábra esett ügyetlent jelenti, mely régen a négy magyar szinonim szava volt. A „ketó” értelmezése nekem se jelentett gondot. Apám elmondta, hogy 1910-ben, szenyéri iskolájában így tanulta ezt az egyszeregyi részletet: „Kétszer kettő legyen négy”. Ezt a „legyent” később több, 90 év körüli ember is megerősítette, ők is így tanulták a századelőn. Mivel hazafelé a lakotákkal rokon oglalák földjén jöttünk át, megálltunk, és egy indián kisfiútól megkérdeztem: „Mondd, hogy mondjátok ti a saját nyelveteken azt, ami angolul így hangzik: two by two is four (kétszer kettő, az négy). "On pár on pár lecsen topa” volt a meglepett gyerek válasza. Pedig nekünk volt sokkal több okunk a meglepődésre, hiszen most egy másik, és nálunk is élő szóval fejezték ki ugyanazt. Az „on” szinte a világ valamennyi nyelvén egyet takar. A pár magyarul most is kettőt jelent. Tehát a jelentés: „Egy pár x egy pár legyen négy”.
 
*
...hogy a méter új tudományos definicióját magyar tudós, Bay Zoltán javaslatára vezették be? A Francia Forradalom parlamentje egymástól függetlenül definiálta a távolság egységét, a métert, mint a sarkkör és az egyenlítő távolságának tízmilliomod részét, meg az idő egységét, a másodpercet, mint a nap hosszának 1/86400 részét. Később, a mérési pontosság fokozódásával a Párizsban őrzött platina-rúd hossza lett a méter, a cézium-atom rezgésének előírt sokszorosa a másodperc.
Végül a Nemzetközi Súly- és Mértékügyi Bizottság 1983. októberében Párizsban tartott konferenciáján szentesítette a Bay Zoltán által javasolt új definíciót:
"1 méter az a távolság, amit a fény légüres térben 1/299 792 458 másodperc alatt befut."
Nem csak fizikusok és mérnökök, hanem az iskolás gyerekek is megtanulják: a távolságot órával lehet mérni, mert tér és idő nem függetlenül léteznek.
 
*
...hogy a magyar Bíró Lászlónak nem csak a golyostollat köszönheti a világ, hanem az automata sebességváltót is?
 
*
Az, hogy ma e-maileket küldözgethetünk egymásnak szintén egy magyar matematikusnak köszönhető. A neve Kemény János, ő alkotta meg a Basic programnyelvet, őt tekintik a mikrokomputer atyjának, és az ő ötlete volt az e-mail.1992-ben halt meg.
 
*
...hogy a kontaktlencse is magyar találmány? Dallos József budapesti szemorvos nevéhez fűződik, aki kidolgozta az élő szemről való minta készítésének eljárását, miután megtalálta a lenyomatfelvételhez szükséges anyagot. Kutatásai alapján 1929-ben - elsőként - olyan kontaktlencséket lehetett gyártani, amelyek a szem alakjához idomultak, és ezáltal egész nap viselhetővé váltak. A folyadék nélküli kontaktlencsék is neki köszönhetők.
Az 1930-as évek elején tökéletesítette a kontaktüveget. A Bp.-i 1. sz. Szemklinika laboratóriumában végzett kísérleteinek eredménye volt az az üvegtechnikai eljárás, amely lehetővé tette a mintára pontosan simuló vékony üvegkagylók előállítását. 1932-ben a hibátlan lenyomatvételhez alkalmas anyagot - a Poller-féle negocollt - is sikerült megtalálnia, és kidolgozta a megfelelő eredményt adó mintázási módszert. A kontaktüveg haptikai (érintkezési felületi) tulajdonságainak tökéletesítésével nagymértékben megjavította a kagylók viselhetőségét, és kiküszöbölte az addig egyszerűen csak gömb felszínűre kiképzett kontaktüvegeknél mutatkozó hátrányokat (fénytörési hibákat).
Halála után a British Contact Lens Association az évente meghirdetett díját Dallosról nevezte el.
A puha kontaktlencse kifejlesztése a magyar Györffy István nevéhez fűződik.
Ezek után vajon miért nincs Magyarországon objektív-gyártás?
 
*
...hogy Saint-Germain gróf, a 18. század talán legszuggesztívabb egyénisége, számos királyi udvar szívesen látott vendége, a lenyűgöző tudású világfi, alkimista, nyelvész, festő, zenész, zeneszerző, történész, az okkultizmus legmagasabb szintű beavatottja, a rózsakeresztesek Nagymestere, a hermetikus filozófia ikonja - magyar volt? Magát II.Rákóczi Ferenc legkisebb fiának mondta. Alakja többek között felbukkan Eco: A Foucault-inga c. művében, Szepes Mária A vörös oroszlánjában, mint az örök ifjúság és a halhatatlanság elixírjének birtokosa és élvezője.
 
*

..hogy 1440. február 20-án, kábé egy ilyen téli napon a visegrádi Fellegvárban élő Kottanner Jánosné, Erzsébet királyné udvarhölgye a királyné utasítására innen lopta el a Szent Koronát, és vitte szánon Komáromba, azért, hogy a királyné születendő gyermekét, a későbbi V. Lászlót megkoronázhassák?

 

 
*
...hogy a modern objektívek tervezésének optikai-matematikai alapja az ún. Petzvál-feltétel, ami a magyar tudós, Petzvál József matematikus nevéhez fűződik? Az 1839-ben bemutatott dagerrotípia rendkívül körülményes eljárásként indult, hiszen a kép megfelelő kiexponálásához több percre volt szükség a kezdetleges optikáknak köszönhetően. Petzvál 1840-ben olyan korszakalkotó objektívet konstruált, mely 1:3,17 fényerejével egycsapásra átírta az addigi fényképészeti gyakorlatot. A kéttagú, akromatikus portréoptikával drámaian lerövidült a szükséges megvilágítási idő. Ez kortársának - a francia Chevalier-nek - szintén kéttagú objektívénél 16x jobb fényerővel rendelkezett. Az objektív gyártását 1841-ben a Voigtländer cég kezdte meg, Petzval számításai alapján, és egészen a közelmúltig a világ egyik legjobb portréobjektívének számított.
A feltaláló sikerét kiváló matematikai és műszaki geometriai ismeretei biztosították. Max Berek a Leitz cég későbbi mérnöke szerint, Petzval kortársait megelőzve ismerte fel az objektíveket sújtó képalkotási hibákat, és több probléma megoldására is rávilágított. Számításai – többek között a nevét viselő híres Petzval-feltétel (Σ(P) = 1/(n1f1) + 1/(n2f2) + +...+ 1/(nnfn) = 0 ) - gyökeresen megváltoztatták az objektívek addigi gyártását, és a mai napig az optikai tervezés alapjául szolgálnak.
 
*
Tudtad-e, hogy egészen 1941-ig Magyarországon is bal oldali közlekedés volt, mint Angliában? A kötött pályás járművek (HÉV, kisföldalatti) egészen 1973-ig a bal oldali hajtási irány szerint közlekedtek. A bal oldali közlekedés összefügg a régi korok fegyverviselési szoklásaival. A kardot ugyanis bal oldalon hordták a vitézek, és jobb kézzel forgatták. Ha valaki szembejött velük az úton, és rossz szándékú ember volt, akkor készen kellett állniuk arra, hogy karddal megvédhessék magukat. Igen idétlenül nézett volna ki, ha jobb oldalon közlekedvén balra kellett volna áthadakozniuk. A jobb oldali közlekedést egyébként Napoleon vezette be Európában, aki annyira gyűlölte az angolokat, hogy még ebben sem akart hasonlítani rájuk.
 
*
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Best free cheat cs go 2018

(Changbap, 2018.11.11 08:32)

Видео обзор лучшего чита кс го 2018 года с которым можно легально играть не боясь банов.
Сам же чит можно скачать по ссылке которая находиться в описании к видео - https://youtu.be/2F8SPrYcojg

Video review of the best cheat cs go 2018 with which you can legally play without fear of bans.
The cheat itself can be downloaded from the link which is in the description of the video - https://youtu.be/2F8SPrYcojg

90% discount on Aliexpress

(Alinacow, 2018.11.11 05:32)

AliExpress is the best deals only on black Friday! Discounts up to 90% on all products + free shipping.
<a href=https://alitems.com/g/1e8d1144946b8a188c0816525dc3e8/>View the best deals on AliExpress website</a>
https://alitems.com/g/1e8d1144946b8a188c0816525dc3e8/

Большой ассортимент кассеты Gillette Fusion power

(svetiklip, 2018.11.07 05:53)

Большой ассортимент кассеты мак турбо!


Хорошие новости для покупателей и продавцов продукции Gillette! Optovka Net предлагает купить наборы Gillette для себя и близких или для бизнеса. Gillette это качество и надёжность, а также отличное начало нового бизнеса. Спешите купить кассеты для микроимпульсных станков Gillette Power, Мак 3 кассеты, станок для бритья Gillette Mach 3 Turbo, а также любой другой продукт серии Gillette Mach 3 с максимальной выгодой! Мак 3 это классика на рынке товаров для бритья, а классика всегда пользуется спросом!Внимание, акция! Бритвы Gillette fusion и их модификации Fusion Proglide и Gillette Fusion Proglide Power -- это инновационный продукт на рынке средств для бритья. Рекомендуем практичные наборы станок + кассета Gillette Fusion, купить которые цене производителя можно через форму на сайте. Максимально возможные скидки! Хит продаж - одноразовые станки Gillette. Одноразовые станки для бритья Gillette Gillette blue 3, Gillette 2, Gillette blue, востребованы практически всегда. Скидки на наборы как никогда актуальны! Наборы Gillette Sensitive, Gillette Venus, Gillette Slalom, Gillette Sensor Excel - это универсальный подарок. В набор Gillette VENUS входят: бритва, станок Gillette venus, кассеты. Исследования показали, что большим спросом у конечных потребителей пользуется бритвенный станок Gillette sensor excel, купить который стало ещё проще через форму на нашем сайте. Опытный клиент предпочтёт купить бритвенный станок известной зарекомендовавшей себя фирмы. Удобная оплата через системы международных платежей. Постоянные клиенты получат особенно выгодные предложения и приятные бонусы. Заказав у нас продукцию Gillette, вы получаете оригинальную качественную продукцию, максимальную выгоду, надёжные гарантии. Мы предоставляем дополнительные скидки крупным оптовикам. Напишите нам через сайт http://optovka.net и анкету для оформления заказа и приготовьтесь к развитию вашего бизнеса!

Watch These Proven Methods To Earn Cryptocurrency

(Coenceroole, 2018.11.06 09:16)

My and my friends want to join the cryptocurrency madness. But we dont have any cash to buy some cryptocurrency.
We have found this info website to start our journey.
Is this site legit? Seems to be good information
https://www.faucetcryptocurrency.net/ -
free crypto

Агентлотто.com раскроет все секреты участия в международные лотереи. Рассчитываем возможность выпадения выигрышной комбинации.

(LottoAgema, 2018.11.03 21:51)

Как выиграть миллионы долларов в одночасье без особого труда - тайны выигрыша.
Джекпот MEGAMILLIONS достиг рекордных значений за всю историю лотереи - почти 1 миллиард долларов США (1 000 000 000 $).
Не пропустите розыгрыш завтра! Ссылка на игру: www.megamillions.agentlotto1.com
Рассчитываем реальный шанс выигрыша джекпота в Российские и Мировые лотереи.
Раскрываем вопрос о добросовестности проведения лотерей, в принципе.

Есть ли возможность случайно оказаться победителем в лотерее и стать долларовым миллионером за один день?
В статье на сайте мы рассчитываем, какова же вероятность сорвать джекпот у людей, решивших принять участие в мировые лотереи, с учётом различных лотерейных правил.

Но не стоит и забывать, что <a href=http://www.agentlotto1.com/>призовой фонд в зарубежных лотереях</a>, где практикуются дополнительные шары, значительно превосходят российские.
В заключение, хочется отметить очень интересный нюанс:
в подавляющем большинстве случаев один купленный билет (с одним игровым полем) не станет выигрышным, в нём не совпадут все цифры.
Участвуя в лотереи с бОльшим количеством игровых полей в билете, Вы тем самым увеличиваете вероятность выигрыша джекпота, второго приза, и более мелких призов.
Однако, не подумайте, что хотя бы на один из участвующих лотерейных билетов не упадёт крупная сумма денег выигрыша, джекпота.
Здесь должен быть упомянут знаменитый «Парадокс лотереи».
Похоже, в азартных играх всё зависит не только от математических формул, но и от удачи игрока!

купить карбюратор на мотокосу в абакане

(NulliesGof, 2018.11.01 13:29)

Теория и методика формирования этнопедагогической культуры учителя: дис. Ещё гитлеровцы в своей винтовке-пулемёте парашютистов под винтовочный патрон это дело применяли-гильза перештамповывалась. Второе направление — лингворегионоведческое. Одна из почетных миссий королевской семьи — вести благотворительные проекты и всячески помогать людям, лишенным нормальных человеческих благ по своему происхождению или из-за сложившихся обстоятельств. SIMEX Extreme Trekker 2 29X7. Жителя Ставрополья осудят за убийство двух человек Следователи завершили расследование уголовного дела против 46-летнего жителя села Елизаветинского Благодарненского городского округа. При перемещении муфты в сторону шестерни 4-й передачи, муфта сцепляет последнюю со втулкой и тем самым фиксирует её на ведомом валу - теперь при включении сцепления 4-й передачи включается 4-я передача. Следователь-взяточник осужден по двум статьям в Калининграде Бывший старший следователь следственного отдела по Центральному району Калининграда СУ СК России по Калининградской области отправится в места не столь отдаленные за взятки.


Смотрите Так же:
<a href=http://udyak.ru/page/kupit-honda-crv-v-abakane-za-300000-rublej/>купить honda crv в абакане за 300000 рублей</a>
<a href=http://udyak.ru/page/kupit-yuani-v-abakane/>купить юани в абакане</a>
<a href=http://udyak.ru/page/sushi-v-abakane-kruglosutochno-kupit/>суши в абакане круглосуточно купить</a>
<a href=http://udyak.ru/page/gde-v-abakane-kupit-uritskuyu-elektrokoptilnyu/>где в абакане купить урицкую электрокоптильню</a>
<a href=http://udyak.ru/page/kupit-spirograf-v-abakane/>купить спирограф в абакане</a>
<a href=http://udyak.ru/page/kupit-penoblok-v-abakane/>купить пеноблок в абакане</a>
<a href=http://udyak.ru/page/dns-brusherator-kupit-v-abakane/>днс брушератор купить в абакане</a>

Tech N9ne tickets 2018

(MelvinWoorp, 2018.10.29 23:35)

Tech N9ne is a famous rap singer, so don't miss the possibility to visit <a href=http://techn9netour.com/>Tech N9ne 2018</a>

Buy Cheap Medications Without Prescription Online From Canada

(Luckmit, 2018.10.28 02:28)

Buy Cheap Medications Without Prescription Online From Canada:

http://myinstantfriend.com/content/buy-atopex-arimidex-zometa-allegra-fastofen-pyrantel-zometa-online-without-prescription

Квартиры от застройщика в Крыму "Артек"

(Artek, 2018.10.24 03:06)

Жилой комплекс «Шале Ла Рош» представляет собой — три одиннадцати этажных дома расположенных на земельном участке, ориентировочной площадью, около 2 га. Такая площадь позволяет нам создать
жилой комплекс удобный и комфортный для проживания, где можно расположить всю инфраструктуру: детские площадки,
зелёные зоны, парковочные места и места для отдыха с красивыми пешеходными дорожками, по которым можно совершать
вечерние променады.
Гурзуф — курорт, который находится в 15-ти км от Ялты, в 70-ти км от Симферополя,
в 260-ти км от Керчи.
Наша команда является официальным отделом продаж
ЖК «Шале Ла Рош» от застройщика ООО «Биллион полюс».
Менеджеры коммерческого отдела работают только с данным объектом,
благодаря чему мы детально знакомы с комплексом и всеми нюансами строительства.
+79883402398 https://shalelarosh.ru

List of Free Temporary Email Address Service Providers

(Francismed, 2018.10.17 23:08)

<b>What is Disposable Email Address or Temporary Email Address?</b>

Email is the primary weapon for every online user. I am regularly visiting some forums and going to download some accouterments I from to trade mark up owing my email. After signup, someone is eternally maddening to traffic in something close sending emails. I am not against to this task. As an online User, I lack to press unshakeable I keep my inbox unsullied and hope for to go through important emails. At the present time I am introducing Temporary email services
What is the Obtainable email address?

The disposable email addresses are the temporary email give a speech to, which not owned during you. But these are in universal, which does not press for any countersign to access them.
Why to exploit Temporary email address??
The temporary email address helps to tend our best years emails from spam and from unwanted emails coming into our inbox.
Top list of Free Temporary email address service providers:
Below are top 10 working list of temp email services provider to create a disposable email with short expiry limit without any registration.

<a href=https://www.tempmailbox.net>Tempmailbox.net</a> :
Keep spam out of your mail and stay safe - just use a disposable temporary email address! Protect your personal email address from spam with Temp-mail.

Features:
Tempmailbox can generate random emails at a time
The email expires after 10 minutes
You can proffer 10 more minutes
Be experiencing the feature to comeback emails

10 Minute Dispatch is the most normal impermanent email service provider. When you bare this locate, it displays aВ fleeting email apply oneself to with 10 minutes validity. You can interest this email to autograph up and receive emails. The talk to commitment be discarding after 10 minutes.В  If you want 10 more minutes to broaden, it has the opportunity to stretch the validity of the temp email address.

Features:
10 Minute despatch can generate casual emails at a time
The email expires after 10 minutes
You can continue 10 more minutes
Drink the participate to reaction emails
Supports more than 40 languages

Mintemail.comВ :

MintEmail is a unique usable email system. Altogether look in on our plat and a fleeting email accost has already been saved on your clipboard automatically. This is an advanced substitute mending of 10Minuteemail.com. This service gives 10 predefined addresses like 10 memorandum latest mail.
Interest:В Crown bill automatically updates whenever an email arrives at your pro tem email address.
You can till in two different tabs at the word-for-word adjust without any problem.
No email discontinuance problem.

Jetable.orgВ :

Jetable temporary email direct provider is single of the great services. Jetable has an Anti-spam explanation and works in a different way. Some blogs/ websites may blacklist temporary email addresses. If you are a WordPress operator there is a Plugin called Wangguard, which blocks most of the pro tem email address. But in that stipulation, this jetable service can help you more.
This employ verifies your archetype email accost, and according to your ideal, it creates a evanescent email speak with a particular tempo span (Upto 1 month). All emails forwards from a temporary email address to your firsthand email address. It has limited public access. The Jetable.org is a usage provided by theВ APINCВ (Affiliation pro a Non-Commercial Internet) since June 2003.

http://2su.su/

(LoraDiast, 2018.10.14 16:00)

Hello.

n6pbieo8

(BrettSturo, 2018.10.14 09:57)

wh0cd50995 <a href=http://cafergot.company/>cafergot</a>

Hello! How can I contact Admin?

(Nikkanuh, 2018.10.13 21:41)

Hello! I need to contact Administration of this wonderful site.
Thank you.
fbn333tygr55fe4

Подключить Интернет в Симферополе

(telcoAlica, 2018.10.12 00:13)

<a href=https://ecrimea.net/voip>Офисные АТС</a> в Крыму.
Компания <a href=https://tritel.net.ru>Tritel</a> предоставляет услуги безлимитного доступа к сети <a href=https://tritel.net.ru/internet>Интернет</a> для жителей Симферополя с возможностью подключения к сети на скорости 100Мбит/с.
<a href=https://tritel.net.ru>Подключить интернет</a> в Симферополе. Бесплатное <a href=https://tritel.net.ru/ktv>кабельное телевидение</a> в Симферополе. услуги <a href=https://tritel.net.ru>безлимитного интернета</a> всего за 360 рублей. У нас Вы можете <a href=https://tritel.net.ru>подключить интернет</a> всего за сутки.
<a href=https://ecrimea.net/voip>Телефония в Крыму</a>.

Проститутки Краснодара

(AmueletEgE, 2018.10.11 16:31)

<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд шлюх в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Дешевые бляди</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интимные знакомства в Краснодаре Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд проституток в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные проститутки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Секс знакомства в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru>Шлюхи Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд шлюх в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные шлюхи Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интим знакомства Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд блядей в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные проститутки в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интимные знакомства Краснодара</a>

Чип тюнинг ОБУЧЕНИЕ,заказ ПРОШИВОК ЭБУ,оборудование для чип тюнинга

(ValeriaThecy, 2018.10.02 22:21)

Рады видеть Вас!!!
---------------------------------------------------------------
<b>Желающих обучаться чип-тюнингу становится больше.
Причина в увеличении количества клиентов. Чип-тюнинг
приобретает популярность среди водителей России и СНГ.
Мифы и предрассудки исчезают. Количество желающих делать
чип-тюнинг растет. Соответственно увеличивается поток
заявок на обучение.</b>
----------------------------------------------------------------
Основное направление нашей компании является <u>Чип тюнинг</u>
----------------------------------------------------------------
<b>у нас вы можете
1)пройти полное и качественное обучение чип тюнингу
2)приобрести все необходимое оборудование для чип тюнинга
3)Мы занимаемся изготовлением модифицированных прошивок на заказ
,это тюнинг прошивки Stage1,Stage2,удаление ЕГР,ДПФ,перевод на
евро2 и прочих систем.
ролик на ютуб про нас</b> https://youtu.be/f-6RKYIEueY
----------------------------------------------------------------
Для тех кого заинтересовало нашей предложение по обучению,а
так же по калибровке прошивок ЭБУ разных марок.
----------------------------------------------------------------
<b>наши контакты:
1 skype:autoteams2
2 skype:logdog4ik
3 email:autoteams2@ya.ru
4 в контакте: https://vk.com/autoteams
5 официальный сайт:http://autoteams.ru
6 наш форум : https://autoteamsforum.ru/index.php
7 viber,WhatsApp: по запросу
8 магазин оборудования для чип тюнинга:http://autoteamsshop.ru/
9 магазин тюнингу прошивок:http://carfiletuning.ru/ </b>
----------------------------------------------------------------
Для осущевствления заказа прошивки обращятся на указанные выше контакты!


<a href=https://radikal.ru><img src="https://b.radikal.ru/b13/1809/95/297676219fb4.jpg"></a>

Well.. yes, IT F*KIN WORKS BECAUSE YOU READ IT!

(XEvilBestCoupe, 2018.10.01 04:08)

Yep, f*kin sp*am. Yes, yes, yes, AGAIN. And - yes, IT F*KIN WORKS BECAUSE YOU READ IT! :)
Because XEvil 4.0 WAS RELEASED! It's bypass ANY captcha included ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3.
Neeed more info (just to...maybe kill this Evil? ;))

Just Google or YouTube for it.
You'll be impressed.

Peace to you, bro! :)

Перезвоните

(Евгения, 2018.09.27 03:45)

Перезвоните мне пожалуйста 8 (495) 248-01-88 Евгения Чокина

барный фестиваль BAROMETER International Bar Show

(AnubisTes, 2018.09.24 17:55)


28-30 сентября 2018 года в Киеве будет проводиться международный фестиваль BAROMETER bar show. Фестиваль BAROMETER в Киеве - это масштабное событие, где каждый посетитель может просто развлечься на выходных или же научиться чему-то новому, посетив уроки от мастеров. В здании КВЦ "Парковый" (а именно там будет проходить мероприятие) планируется обустроить барно-ресторанную зону, за которой лучшие в своем деле продемонстрируют свои таланты и профессионализм. Итак, что будет на протяжении трех дней фестиваля BAROMETER bar show в Киеве: Можно будет попробовать правильные коктейли (как классические, так и оригинальные новинки); После посещения BAROMETER bar show можно будет пополнить свою коллекцию алкогольных напитков кое-чем новым и качественным; Будет разработана лекционная программа, рассчитана на любой уровень подготовки; Проведение коктейльного конкурса Diageo World Class; Четвертьфинал Bacardi legacy cocktail competition. Если вы хотите научиться барному делу, прокачать свои навыки, продемонстрировать умения, или просто хорошо провести время, то BAROMETER bar show в столице - событие определенно для вас.
Купить билет за 200 грн. на барный фестиваль BAROMETER Bar Show Вы можете у наc на сайте https://barometer.show/ru/ Скидки для большой компании!

Artrovex

(Normankep, 2018.09.19 05:41)

vaistai nuo sanariu skausmo ir uzdegimo http://www.lt.1-fabrika.ru/ vaistai nuo sanariu
reumatoidinis artritas http://www.lt.1-fabrika.ru/ gonartroze
vaistai nuo sanariu http://lt.1-fabrika.ru/ vaistai nuo artrito
rusiski vaistai nuo sanariu http://www.lt.1-fabrika.ru/sitemap.xml maistas sanariams
podagra gydymas liaudies medicina http://lt.1-fabrika.ru/sitemap.xml sanariu vaistai